Persoonlijke coaching

Executive coaching, leiderschapsontwikkeling, coaching van professionals en loopbaancoaching is waar ik veel voor gevraagd wordt.

Je kunt ook bij mij terecht als je qua werk of privé het gevoel hebt er niet uit te halen wat er in zit. Of wanneer je je kracht, energie en kwaliteiten wilt (her-)vinden, antwoord wilt op een vraag en je doel wilt onderzoeken en bereiken.

Herken je (een van) onderstaande doelen of vragen? Dan is coaching iets voor jou.

(Persoonlijk) leiderschap, loopbaan, empowerment, (levens-)geluk, zingeving

 • Je wilt je persoonlijk leiderschap vergroten.
 • Weten wie je bent en wat je echt wilt. Vorm geven aan je droom.
 • Werken en leven vanuit kracht, zelfvertrouwen en authenticiteit.
 • Jouw professionaliteit en effectiviteit vergroten.

Vitaliteit (fysiek & metaal), stressreductie en -preventie

 • Balans in je leven en stress de baas worden.
 • Je mentale kracht ontwikkelen.
 • Behoefte aan rust en je energie terugvinden.
 • Re-integreren: weer vitaal worden bij overspannenheid of burn-out.

Communicatie, interactie, relatie, conflict

 • Je wilt beter worden gehoord.
 • Je eigen filters, patronen en het effect op jou, de ander en de relatie leren kennen.
 • Je wilt anders om kunnen gaan met weerstand en conflicten.
 • Ontdekken hoe jouw communicatie je omgeving kan beïnvloeden.

Hoe?

Ik help je onderzoeken wat jouw behoeftes zijn. Wat jou belemmert en motiveert bij de vraagstukken die op tafel liggen. Vaak zijn onbewuste gedachten, gevoelens, beelden en overtuigingen de reden dat je niet doet wat je eigenlijk wilt. Met dat inzicht werk je snel en effectief aan het gewenste doel. Ook werk je aan versterking van vaardigheden en kwaliteiten.

 • Ik kom snel tot de kern door gebruik van mijn intuïtief, analytisch vermogen, kennis en ervaring. Spiegelen, respectvol confronteren en vragen stellen leiden tot inzicht en beweging.
 • De instrumenten en werkvormen die ik toepas zijn divers en afhankelijk van de vraag, de mens en de situatie. Door het gebruik van creatieve werkvormen wordt het vraagstuk en de oplossingsrichting niet alleen besproken, maar ook gevoeld en ervaren. Dit bevordert het leerproces en vergroot het eigen probleemoplossend vermogen. Zo werk je aan blijvend resultaat.

Bij “Even voorstellen” lees je meer over wie ik ben, mijn aanpak, kennis en ervaring.
Ook kun je de ervaringen van anderen lezen bij “Wat anderen zeggen”. (under construction)

Mail, bel of app om te bespreken hoe ik je kan helpen, ook als jouw vraag er niet bij staat.

CVI voor persoonlijk leiderschap & teamontwikkeling
CVI

Ontdek jouw natuurlijke energie en talent met de Core Values Index (CVI). De enige test die tijd en context onafhankelijk inzicht geeft in jouw ‘nature’ in plaats van ‘nurture’. Inzicht dat bijdraagt aan (persoonlijk) leiderschap.

De CVI helpt vitaliserende loopbaankeuzes te maken en interactie met je omgeving te verbeteren. Het geeft inzicht in optimale taakverdeling best passend bij de natuur van mensen. En draagt bij aan teambuilding en betere samenwerking door inzicht in elkaars conflictstijl en kracht.

Meer lezen

Leiderschapsontwikkeling & Executive coaching

Leiderschap gaat over initiatief nemen en richting geven. Geleerden zijn het er over eens dat het begint met zingeving, zelfkennis en persoonlijk leiderschap. Dat vormt de basis voor effectiviteit in het complexe samenspel van context, medewerkers, eigen persoonlijkheid en mentale & fysieke vitaliteit.

Dit heeft geleid tot een model** met een holistische kijk op leiderschapsontwikkeling met zelfinzicht en zingeving als fundament voor effectief leiderschap, in relatie met de persoon, de omgeving en de vraag.

Meer lezen

** gebaseerd op de visie van Prof. Dr. J. van Muijen

Big Five for Life™

De Big Five for Life™ methode helpt jou snel en op een leuke manier (her)ontdekken wat je écht wilt. Je krijgt antwoord op de zingevende vragen: Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat wil ik echt? En wat heb ik nodig om dat te realiseren?

Een wereldwijd beproefd concept met 100% garantie dat jij jouw Big Five for Life vindt. Jouw kompas voor persoonlijk leiderschap.

Met jouw vijf belangrijkste levensdoelen helder voor ogen, vorm jij jouw toekomst en kies je voor geluk.

Meer lezen

Trainingen & workshops

Duik je graag één of meerdere dagen de diepte in? Dan kun je meedoen aan de trainingen en workshops. Je werkt in kleine groepen aan zelfinzicht, kennis en vaardigheden. Met interactieve en ervaringsgerichte werkvormen leer je van elkaar en zet je samen de eerste stappen om het geleerde in praktijk te brengen. Denk aan trainingen en workshops als:

 • Jouw kernenergie centraal (CVI)
 • Effectief communiceren, omgaan met weerstand & invloed
 • Stress management, vitaliteit & mentale kracht
 • Discovery workshop (ontdek je Big Five for Life)

Meer informatie over de trainingen vind je op de pagina Trainingen & Workshops (under construction).

Ook kun je contact opnemen voor data en informatie.