De Big Five for Life ™ methode helpt jou snel en op een leuke manier (her)ontdekken wat je écht wilt. Je krijgt antwoord op de zingevende vragen: Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat wil ik echt? En wat heb ik nodig om dat te realiseren?

Een wereldwijd beproefd concept met 100% garantie dat jij jouw Big Five for Life vindt. Jouw kompas voor persoonlijk leiderschap. Met jouw vijf belangrijkste levensdoelen helder voor ogen, vorm jij jouw toekomst en kies je voor geluk.

Big Five for Life™ vindt zijn oorsprong in de inspirerende boeken van John Strelecky, geschreven nadat hij de baan waar hij altijd van had gedroomd op moest geven. In zijn boeken neemt hij je mee op reis. Net zoals jij op reis gaat tijdens de workshops en trainingen en ontdekt hoe jij jouw toekomst vorm wilt geven.

Het leven is te kort om te focussen op wat ontbreekt. Dus kom in actie en geef vorm aan jouw geluk. Of – zoals we bij Big Five for Life International zeggen – “maak van elke dag een mooie museum dag”. Ook jij ontdekt hoe dat er voor jou uitziet met een Discovery Workshop, Life Safari of Experience. Wil je vooraf proeven wat dat inhoudt, dan kun je kiezen eerst een inspiratie workshop bij te wonen. Deze kun je ook aanvragen specifiek voor jouw familie, vrienden of collega’s.

Welke route je ook kiest, je bent verzekerd van een goede reisleiding want Big Five for Life™ Coaching en training is een uniek concept dat alleen door gecertificeerde coaches gegeven wordt.

Deze pagina is nog niet volledig en wordt binnenkort verder ingericht. Als je nu al meer informatie wilt of een (inspiratie-)workshop aan wilt vragen, neem dan contact op. Ik help je graag op weg.

Hoe wil je dat jouw museum van je leven eruit ziet?
Why some people die at the age of 25 and aren’t buried until 75.